KOTOR - CRNA GORA   Montenegrin English

Expo Commerce

 

Expo Commerce

Kompanija Expo Commerece, osnovana je 1991.g. sa sjedištem u Kotoru, Crna Gora. Tokom svog dugogodišnjeg postojanja kompanija se razvijala i izrasla u modernu kompaniju koja se bavi:

1. zastupanjem, uvozom i distribucijom proizvoda široke potrošnje poznatih svjetskih kompanija,
2. pružanjem usluga iz oblasti marketinga, trade marketinga i PR,
3. pružanjem logističkih usluga.

Svojom stvaralačkom radoznalošću i stručnim znanjem, kompanija je rasla i stasala u firmu sa širokim poslovnim aktivnostima koja je u mogućnosti da pruži kompletnu uslugu za korisnike, od izlaska robe iz fabrike do njenog izlaganja u policama, i komunikacije sa potrošačem ipromocije. Prodajna mreža, kao i promo tim pokrivaju sva naseljena mjesta u Crnoj Gori.
Karakteriše nas efikasna, brza i kvalitetna usluga, što potvrđuju i sertifikati YUQS, IQ NET ISO 9001:2008 i HACCP.

Vizija i misija

Naša vizija je da ostanemo vodeća kompanija u Crnoj Gori u segmentu svojih djelatnosti, uz jačanje pozicije na tržištu jugoistočne Evrope.

Naša misija je determinisana željom da tržištu ponudimo visoko kvalitetne proizvode po pristupačnim uslovima, uz jačanje unutrašnjih ljudskih resursa i stvaranje tima predanih stručnjka koji će svoj kreativni potencijal ugraditi u dalji razvoj i kreiranje okruženja u kome će naši zaposleni da streme uspjesima i ličnom razvoju u podsticajnoj atmosferi.

Društvena odgovornost

Kao kompanija koja spada u grupu velikih poreskih obveznika, svjesni smo svojih obaveza prema široj društvenoj zajednici i odgovornosti za razvoj lokalne sredine u kojoj djelujemo. Stoga rado i često učestvujemo u različitim humanitarnim i dobrotvornim akcijama, pomažemo onima kojima je pomoć neophodna, kontinuirano podstičemo aktivnosti na zaštiti životne sredine...