KOTOR - CRNA GORA   Montenegrin English

Expo Commerce

 

Expo Commerce - infrastruktura

 

Kompanija Expo commerce posjeduje značajna osnovna sredstva u strukturi kapitala. Zemljište na kom se nalaze naši poslovno – skladišni objekti u Podgorici i Kotoru je u našem vlasništvu.

U Podgorici je to kompleks nekadašnje industrije Radoje Dakić, a u Kotoru je to novi poslovno – skladišni objekat. Pomenuti kompleksi predstavljaju veoma vrijednu imovinu U okviru naših kompleksa se nalaze kancelarije za zaposlene i skladišni prostori za robu.

Kao kompanija koja se bavi prodajom i distribucijom robe široke potrošnje, posjedujemo značajan broj vozila, kako putničkih tako i teretnih. Za potrebe agenata prodaje obezbjeđeno je 48 vozila, istovremeno je i za menadžere prodaje obezbjeđen adekvatan broj vozila u skladu sa njihovim potrebama. Za potrebe distribucije robe, naš vozni park je obezbjeđen pouzdanim i kvalitetnim vozilima za ove svrhe, počev od šlepera nosivosti 28,5 tona, 6 manjih kamiona ukupne nosivosti 59,5 tona i 17 kombija ukupne nosivosti 42 tone, 5 manjih dostavnih vozila ukupne nosivosti 1,8 tona. Dakle, dnevni kapaciteti naših dostavnih vozila iznose 131,8 tona, što je respektabilan podatak, i podatak koji nas izdvaja od konkurencije.

Infrastruktura